pondělí 13. listopadu 2017

Dětský pokoj? Jde to i levně!

V tomto článku bych chtěla reagovat na fakt, že neustále okolo sebe slýchám poznámky, jak je drahé si udělat nový dětský pokoj. Nesouhlasím. Když si dáte záležet a projdete si více obchodů, určitě najdete i levné kousky nábytku. Samozřejmě je nutná i vhodná kombinace věcí. Pokojíček můžete ladit do jednoho stylu, nebo existuje i eklektický styl, kdy je každá věc naprosto jiná a každý kus reprezentuje jiný styl. Rustikální tmavou skříň lze klidně kombinovat s moderní pohovkou a tapetou se safari námětem. Někdy tak vzniknou opravdu krásné interiéry! Levné věci se dají sehnat i na bazarech.


Připravila jsem si pro Vás dvě prezentace dětských pokojů. Cena zařízení, které je na obrázcích se liší přesně o 27.515 Kč. Doufám, že se mnou budete souhlasit, pokoje jsou na první pohled téměř totožné. První pokoj s bílými mráčky vyšel na 40.085 Kč.


Druhý pokoj s barevnými mráčky vyšel na 12.570 Kč.


Polštářky a textilní dekorace doporučuji nechat si ušít. Z obchodů se mi na tyto věci osvědčil JYSK, kde je dobré počkat si na slevy. Dekorační polštáře jsem tam sehnala za 125 Kč/kus. Oba šedé závěsy jsou z IKEA, akorát v jiné cenové relaci. Kusové koberce, postel a skříně jsou cca stejně velké. Pokud byste měli zájem o cenu či odkaz jakékoliv věci na obrázcích, napište.

Pěkný týden, Petra

1 komentář:

  1. Levně ale nutně neznamená kvalitně. Tím teda nechci útočit na váš pokojíček pro miminko, to vůbec ne. Ale tak víte, jak to je. Pro dítě to nejlepší a to si raději já trochu odpustím. :) Naštěstí se nás to moc netýká, protože přes software pro správu dluhopisů dělám investice a vytvářím si díky tomu poměrně slušný pasivní příjem. Takže asi tak. :)

    OdpovědětVymazat